Torfs

Black Friday Deals Kortingen tot - 50% op geselecteerde artikelen! Deze actie is geldig van 20/11 t.e.m. 27/11.

Proximus

Black Friday deals voor mobiele abonnementen! 2 maanden gratis op ALLE abonnementen. Deze actie is geldig van 15/11 t.e.m. 27/11.

Wijnvoordeel

Wijnvoordeel.be OP=OP Wijndeals

Centrum voor Avondonderwijs

Hou lang hou jij het wachten nog vol?

DEBA Meubelen

Ontdek de verschillende promoties tijdens de Black Friday periode van DEBA Meubelen

Body & Fit

TOT 25% KORTING Deze actie is geldig van 13 t/m 19 november 2023.Gratis bezorging vanaf €50.

Koffiemarkt

Black Friday deals! 2+1 gratis op alles van eigen merken, Lavazza, Australian, Café Royal en proefpakketten. Gebruik de code: 2PLUS1 3+1 gratis op Illy, Starbucks, Nescafé, JDE, L'Or, Segafredo, Carte Noire en Dallmayr. Gebruik de code: 3PLUS1.

Sleepworld

Tot 50% korting!

Hema

15% korting op bijna alles!

Actie van de Dag

Iedere dag Black Friday!

Meetjeslander.be kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor foutieve, ontbrekende of foute info bij deze acties.

Black Friday

Black Friday: dé dag van het jaar voor waanzinnige kortingen en geweldige deals! Bereid je voor op ongelooflijke besparingen terwijl je je favoriete winkels afstruint voor de beste aanbiedingen. Mis dit niet - maak je verlanglijstje klaar en laat het shoppen beginnen!

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten en heeft zijn oorsprong in het idee van winkels die na Thanksgiving hoge kortingen aanboden om de kerstinkopen te stimuleren. Het wordt gezien als het begin van het vakantieseizoen en de term 'Black Friday' wordt toegeschreven aan het idee dat winkels vaak hun boekhouding in het rood (met verlies) hadden gedurende het jaar, maar na de Thanksgiving-verkoop begonnen ze winst te maken, waardoor ze 'in het zwart' kwamen te staan.

Hoewel de exacte oorsprong ervan niet helemaal duidelijk is, wordt aangenomen dat de term "Black Friday" voor het eerst werd gebruikt door politieagenten in Philadelphia in de jaren '60. Ze gebruikten het om te verwijzen naar de drukte en verstoringen in de stad vanwege de grote hoeveelheid shoppers en toeristen die afkwamen op de kortingen na Thanksgiving.

In de loop der jaren is Black Friday uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, waar winkels en online retailers massale kortingen en aanbiedingen aanbieden, en consumenten profiteren van grote kortingen op een breed scala aan producten.

Bedrijvengids

Op zoek naar een vakman- of vrouw voor jouw project?
Zoek niet verder! Meetjeslander.be verzamelt voor jou alle vakmensen in de regio. Maak je keuze uit onderstaande vakgebieden.