Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Alvarado en van der Poel winnen Azencross Loenhout

We stelden nog maar net in ons bericht over de cross in Zolder dat Alvarado maar weer eens naar winst moest en de jonge Nederlandse won de veldrit in Loenhout. Lucinda Brand die we met stijgende vorm zagen in aanloop naar de maand januari liep daarentegen averij op bij een valpartij. Het wordt afwachten wat de gevolgen zijn voor de rest van haar seizoen. Sanne Cant werd tweede, Annemarie Worst derde.

Bij de mannen was het uitkijken naar de terugkeer van Wout van Aert. Die dook zonder complexen als eerste het veld in en werd uiteindelijk vijfde. Mathieu van der Poel moest na een vroege val heel lang in de achtervolging op Eli Iserbyt en Corné van Kessel maar wist iedereen te remonteren.

Geplaatst op: 28 december 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen