Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Alvarado viert eerste WB-zege in Koksijde

Weinig tegenstand voor de Nederlandse selectie bij de vrouwen. Niet geheel onverwacht natuurlijk maar de getoonde superioriteit zou de tegenstand toch de ogen moeten openen. Nu zijn de Nederlandse vrouwen ook op de weg top maar bij de Noorderburen wordt er toch heel wat professioneler omgesprongen met het talent blijkbaar.

Alvarado, Worst, Kastelijn, van der Heijden en Brand waren de verwachte namen om de wedstrijd hard te maken. Lucinda Brand zette vooral in de slotfase de rest onder druk, maar het was Alvarado, technisch de beste in het zand en leep genoeg om net voor het slot haar beslissende move te maken, die haar eerste Wereldbekerzege mocht binnenhalen. Brand werd tweede, Kastelijn derde.

Geplaatst op: 24 november 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen