Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Ángel Madrazo doet bergtrui eer aan

Drie vluchters José Herrada, Jetse Bol (liefhebber van de Vuelta) en diens ploegmaat en leider in het bergklassement Ángel Madrazo begonnen met 9 minuten voorsprong aan de slotklim naar Alto de Javalambre.

In de achtergrond onstond in de laatste vijf kilometer een afvallingsrace. Alejandro Valverde schudde als eerste stevig aan de boom. Een actie waarin de meesten zich verslikten. Konden volgen bij de favorieten: Primož Roglič en Miguel Ángel López.

Miguel Ángel López trok daarna zelf op avontuur. Achter hem maakte de wereldkampioen, die niet omkeek naar ploegmaat Quintana, indruk met alleen nog Roglič in het wiel.

In de laatste 500 meter kon Ángel Madrazo zich ontdoen van zijn twee medevluchters en won afgescheiden, na een beklimming waarbij hij aanvallen en loslaten afwisselde. Miguel Ángel López hield aan zijn onderneming rood over, Valverde en Roglič volgden op korte afstand.

Geplaatst op: 28 augustus 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen