Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Annemarie Worst wint bij kunstlicht in Diegem

Diegem is avondcross en dat is toch altijd iets bijzonder in de donkerste dagen van het jaar. Het vaste trio Alvarado-Kastelijn-Worst vochten het weer onder elkaar uit. Ze kregen daarbij lang gezelschap van Inge van der Heijden en een bijzonder sterke Shirin van Anrooij. Die laatste viel weg door een lekke band en stond in de eerste post zonder begeleiders noch materiaal.

Een waanzinnig snelle laatste ronde zou uitsluitsel brengen. Kastelijn was op snelheid de sterkste renster maar liet veel liggen door een gebrek aan techniek en durf, een leermeester dringt zich op. Worst wist bij een ontketende Alvarado te blijven en kon haar op de hellende aankomst remonteren. Kastelijn, even daarvoor dan toch gelost, werd derde. Ook verrassend: Europees kampioen bij de junioren Puck Pieterse werd vijfde.

Geplaatst op: 29 december 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen