Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Bauke Mollema opnieuw winnaar in Japan Cup

Bauke Mollema blijft in de winning mood zo op het einde van het seizoen. Maar houdt dat eigenlijk ooit nog op? De winnaar van de Ronde van Lombardije ging in een sprint met twee Michael Woods vooraf. Nog iemand die laat op het jaar de juiste benen hervonden lijkt te hebben. Dion Smith werd derde.

Edit: enkele weken later kwam het nieuws dat Mollema Woods in de maling zou hebben genomen. Die laatste zou geïnformeerd hebben bij Mollema hoe ver het nog was. Mollema zou daarop Woods opzettelijk verkeerd ingelicht hebben door te suggereren dat er nog een ronde moest gereden worden, waarop hijzelf de sprint inzette op het juiste moment. Wat er precies van aan is zullen we misschien wel nooit weten. Zie ook de video van Education First hierbij (vanaf ongeveer 15 minuten).

Geplaatst op: 20 oktober 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen