Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Bauke Mollema zegeviert in Ronde van Lombardije

Na wat schermutselingen, zonder veel gevolg, op de eindeloos lijkende Muro di Sarmona namen Tim Wellens en Emanuel Buchmann in aanloop naar de Civiglio het heft in handen en mochten een klein eind vooruit rijden. Op diezelfde Civiglio werden ze teruggepakt onder impuls van vooral Team Jumbo-Visma.

Daarna vond Alejandro Valverde zijn moment gekomen maar zijn poging droeg niet ver. Sein voor Bauke Mollema om ook zijn kans te wagen. Hij kreeg meer ruimte, mede doordat de overgebleven favorieten naar elkaar begonnen te kijken. De Nederlander had na een snelle afdaling, met 10 km te gaan een voorsprong van 40 seconden. In de groep reed Roglic ondertussen helemaal alleen weg. De beklimming van de San Fermo della Bataglia zou uitsluitsel moeten brengen.

Roglic liep in maar werd teruggehaald, in de afdaling viel Valverde aan met een laatste wanhoopspoging maar Mollema was ongenaakbaar. In zijn typische stijl beukte hij zich naar de streep. Valverde kwam voor de derde keer op plaats twee terecht, Bernal werd derde.

Geplaatst op: 12 oktober 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen