Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Suprabazar, je vindt er alles

Bjorg Lambrecht overleden na val

Even waande hij zich, na een prangende sprint, nog Europees beloftenkampioen 2016. Zilver was zijn deel, net als op het wereldkampioenschap vorig jaar in Innsbruck, waar hij zich wellicht nog te nerveus toonde.

Het was een kwestie van tijd vooraleer hij in een wedstrijd van formaat de hoogste trede zou opeisen. De belofteneditie van Luik-Bastenaken-Luik in 2017 was anders ook niet mis natuurlijk. Helaas kwam aan alle verwachtingen gisteren een bruusk einde.

Een val in de Ronde van Polen rukte de jongeling weg uit dit leven. Wat timide zat hij vorige week nog in Vive le Velo naar Eddy Planckaert en Hendrik Redant te luisteren, hunkerend naar ervaring en wijsheid. Je vermoedde geen krachtpakket in de kleine man als je hem zo zag. Maar niks was minder waar. Alweer een jonge renner die ons ontvalt. Eentje waarin we nog heel veel hoop stelden. Het laat je ook als toeschouwer altijd onwezenlijk achter.

Geplaatst op: 06 augustus 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen