Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Brand en van der Poel naar winst in Zolder

Lucinda Brand nestelt zich steeds uitdrukkelijker tussen haar jongere collega’s in aanloop naar de nakende kampioenschappen. Ook in Zolder was ze weer sneller dan Alvarado, die ondanks haar knappe presteren veel ereplaatsen verzamelt de laatste weken. Ze wordt wel leider in de wereldbeker. Annemarie Worst kon nog voorbij Marianne Vos naar plaats drie. Vos, nog een naam die zich tussen het jongere geweld zou kunnen wringen.

Voor de geplaagde Toon Aerts (14de) lag er een zware opdracht klaar in Zolder en enkel de tegenvallende prestatie van Eli Iserbyt (13de) kon hij zijn leidersplaats in de wereldbeker langer handhaven. Iserbyt wiens vroege seizoensvorm al lang vervlogen lijkt. Verder was het een race als zovele: Mathieu van der Poel heerste. Laurens Sweeck en Quinten Hermans mochten mee het podium vervolledigen.

Geplaatst op: 26 december 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen