Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

EK veldrijden junioren en beloftes

Ceylin del Carmen Alvarado besloot in de beloftencategorie te starten en maakte haar favorietenrol waar. Anna Kay (GBR) en Marion Norbert (FR) waren de andere medaillewinnaars.

Bij de beloften mannen ging goud en brons naar Frankrijk, respectievelijk Mickael Crispin en Antoine Benoist zorgden daarvoor. Timo Kielich kon zich tussen de zuiderburen plaatsen voor zilver.

Puck Pieterse won de titel bij de junioren dames voor Olivia Nesti (FR) en Shirin Van Anrooij. Bij de mannen was Thibau Nys aan zijn eerste internationale titel toe na een duel met Jente Michiels. Brons was voor Danilo Lillo (CH).

Opvallend veel medailles voor de Fransen dus. Er wordt altijd naar Nederland en België gekeken maar kampioenschappen zorgen altijd voor verrassingen.

Geplaatst op: 10 november 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen