Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Fabio Jakobsen zet slotakkoord in Madrid

De laatste rit in een grote ronde verloopt een beetje volgens een geijkt scenario. Er zijn wat plichtplegingen, fotomomenten met de leiders in de diverse klassementen en daarna gaat het in gestrekte draf naar de eindmeet.

Er zijn altijd wel een paar vermetelen die hun kans wagen, we herinneren ons Iljo Keisse die in de Ronde van Italië 2015 zijn gram kon halen met een verre uitval maar meestal is de aangekondigde massasprint een feit.

All sprintersploegen deden hun duit in het zakje maar Fabio Jakobsen kon afronden voor Deceuninck-QuickStep. De Vuelta zit erop, Roglic een verdiende winnaar en Pogacar de grote revelatie. Movistar merkwaardig als altijd, al moeten we besluiten dat alles daar rond Valverde draait. Zijn wil is wet en Quintana zoek inderdaad beter andere oorden op.

Geplaatst op: 15 september 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen