Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
The Ghentist

Fiona Kolbinger wint Transcontinental Race 2019

Een beetje buiten het mainstream wielernieuws maar het vermelden meer dan waard. Fiona Kolbinger won de Transcontinental Race doorheen het Europese continent en deed daar welgeteld 10 dagen, 2 uur en 48 minuten over. Daarbij gaf ze ook de mannelijke concurrentie het nakijken.

De race vertrok dit jaar vanuit het Bulgaarse Burgas richting Brest, Frankrijk. Controleplaatsen als Passo Gardena, Arlberg Pass en Alpe D’Huez spreken hierbij tot de verbeelding.

De Transcontinental Race is zoals we leren op hun website “The definitive self-supported bicycle race across Europe.” De race werd in het leven geroepen door de in 2017, tijdens de Indian Pacific, om het leven gekomen ultrafietser Mike Hall. De race werd eerder drie keer gewonnen door de Belg Kristof Allegaert. Meer op de website: www.transcontinental.cc. Check zeker ook hun YouTube kanaal (zie onderaan).

Geplaatst op: 15 augustus 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen