Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Iserbyt klopt Pidcock op Koppenberg

Bij de mannen kregen we een duel dat we de vorige jaren wel eens bij de beloften zagen. Jeugdrivalen Iserbyt en Pidcock kruisten de degens in de eerste ronden. Iserbyt kon echter vrij vlug een mooie voorsprong verkrijgen en leek op weg naar een zekere zege.

Net voor het ingaan van de voorlaatste ronde, aan de voet van de Koppenberg, viel bij Iserbyt echter de ketting af. Zijn voorsprong smolt daardoor volledig weg en boven waren beide kemphanen te samen. Pidcock zette de West-Vlaming zwaar onder druk maar die kon op de kasseien terug aansluiten. De laatste ronde beloofde een bloedstollend duel maar Iserbyt bleek inderdaad de sterkste.

Michael Vanthourenhout werd derde op anderhalve minuut, de rest van het veld volgde op nog ruimere achterstand.

Geplaatst op: 01 november 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen