Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Jesús Herrada profiteert in Ares del Maestrat

De rit werd ontsiert door een grote valpartij waarbij Nicolas Roche, Rigoberto Urán en Hugh Carthy de grootste slachtoffers waren en opgaven.

In de vlucht van de dag zaten 11 renners waaronder Dylan Teuns, Tejay van Garderen, Nelson Oliveira , David de la Cruz en Robert Gesink.

De Ethiopiër Tsgabu Grmay ontsnapte op de voorlaatste beklimming en alleen Nelson Oliveira kon de sprong naar voren maken. Tejay van Garderen viel in de afdaling en dat maakte het voor Education First een echte gruweletappe.

Toen de achtervolgende groep onder druk van Dylan Teuns uit elkaar viel werd het gat in een mum van tijd gedicht en enkel Jesús Herrada kon aanpikken. Die laatste profiteerde maximum van de aan de kop sleurende Teuns die voluit voor de rode trui ging. Herrada sprong in de laatste honderden meters achter de rug van de Belg weg, die toch in zijn opzet slaagde.

Geplaatst op: 29 augustus 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen