Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Kastelijn en Iserbyt winnen Superprestige Gavere

Geïnspireerd door haar recente overwinningen opende Annemarie Worst met een heel hoog tempo. Voor de podiumplaatsen zou ze vandaag echter te kort komen. Op de beklimmingen was het snel duidelijk dat Arzuffi, del Carmen Alavarado en Kastelijn het onder hun drietjes zouden uitmaken vandaag. Kastelijn kon later nog een hoger tempo dicteren en daarmee was de wedstrijd gelopen. Meteen een eerste grote profzege voor de Nederlandse. Ploeggenote Arzuffi werd tweede voor Ceylin del Carmen Alvarado.

Eli Iserbyt liet de tegenstand enkele rondes in de waan. Na een prik van Toon Aerts halfweg achtte hij zijn tijd gekomen en liet de rest ter plaatse. Op de steile stroken kon hij volop zijn explosiviteit uitspelen. Het was enige tijd geleden dat we Lars van der Haar in een grote cross nog zagen meedoen vooraan maar ook hij vond een parcours op maat. De tweede plaats was de zijne evenals de leiding in de Superprestige algemeen, Laurens Sweeck werd derde.

Geplaatst op: 27 oktober 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen