Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Megan Jastrab zet US zegereeks verder, De Wilde zilver

Het gaat de US-ploeg in Yorkshire voor de wind. Derde gouden medaille en allemaal voor beloftevolle jongelingen. De juniorenrace bij de vrouwen bleef lang gesloten en werd ontsiert door de vele valpartijen.

De Franse kampioene Kerbaol en de Chileense Soto Campos probeerden het samen op een twintigtal kilometer, Soto Campos profiteerde optimaal en ging solo verder. Drie kilometer voor het einde was ook haar lied uitgezongen en namen twee favorietes over: de Russische Gareeva, goud in het tijdrijden en Megan Jastrab. Gareeva bepaalde lang het tempo maar liet dat net voor het einde zakken, Jastrab zag haar kans en ging vol naar goud. Daarachter kwamen de aanstormende Julie De Wilde en Lieke Nooijen nog over Gareeva maar Jastrab kregen ze niet meer te pakken.

Geplaatst op: 27 september 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen