Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt.

Monsieur Diegem van der Poel naar nieuwe zege

Geen Wout van Aert noch Toon Aerts in Diegem maar verder zowat de hele top vertegenwoordigd. Eli Iserbyt nam het iniatief en verrichte het merendeel van het kopwerk, van der Poel liet voorlopig begaan. In hun gezelschap verder Tim Merlier, Corné van Kessel, Tom Pidcock en Michael Vanthourenhout. Die laatste bracht trouwens voor halfweg de slecht weggekomen Laurens Sweeck mee naar voor.

Met vier ronden te gaan achtte van der Poel zijn moment gekomen. Hij wachtte niet tot een nieuw passage aan de schuine kant maar vlamde de tegenstand uit het wiel op de oplopende strook richting finish.

Iserbyt reed nog een sterk einde maar van der Poel was gerust. Hij moet echt maar vijf minuten demonstreren om een cross te winnen. Michael Vanthourenhout, vorig jaar tweede, moest tevreden zijn met de derde plek vandaag. Na de aankomst meende Iserbyt nog flauw ploegmaat Sweeck te moeten aanduiden als reden voor zijn verlies, maar de oorzaak zoekt hij beter bij zichzelf. Hij staat nog lang niet op het niveau van van der Poel. Sweeck, overigens, pakt wel de leiding in de Superprestige.

Geplaatst op: 29 december 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen