Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Phillipe Gilbert pakt ritwinst in Bilbao

Het duurde heel lang vooraleer een groep vluchters mocht wegrijden van het peloton, het ging immers in gestrekte draf naar Bilbao.

Op 60 kilometer van de streep kon dan toch een omvangrijke groep wegrijden met oa Tim Declerq, Tosh Van der Sande en Phillipe Gilbert. Verder ook Conti, Rojas, Grmay, Grossschartner, Aranburu, Smit, Arndt, Mosca, Barthe, Barcelo, Lastra, Ventoso, Marcato, Degenkolb, Haussler en Boaro.

Grossschartner en Grmay probeerden het met zijn beiden maar werden ingerekend aan de voet van de steile slotklim over de Alto de Arraiz, waarvan de top op 7 km van de streep lag. Phillipe Gilbert ging fors aan halfweg de helling en kwam als eerste door met een 20 seconden voorsprong.

In de afdeling kwamen de goed samenwerkende Alex Aranburu en Fernando Barceló nog terug tot op enkele seconden maar Gilbert kon standhouden. De zesde Vuelta ritwinst uit zijn carrière was een feit.

In het peloton probeerde López even op de klim maar geraakte niet weg van een aandachtige Roglič. Het klassement blijft dan ook ongewijzigd.

Geplaatst op: 05 september 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen