Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Pogacar pakt derde zege bovenop Plataforma de Gredos

Laatste kans vandaag om het klassement overhoop te gooien. Vooral van Miguel Angel López werd nog iets verwacht, maar waren de protagonisten niet moe gestreden?

Sergio Samitier was bedrijvig en kwam op de eerste drie bergen als eerste boven. Ondertussen ontstond een kopgroep van vier: Samitier, Edet, Howson en Guerreiro. Hart maakte even later de aansluiting met dit kwartet.

Op de Puerto de Peña Negra kozen Hart en Guerreiro voor de aanval. In het peloton ging López een eerste keer op meer dan 40 km van het einde. De concurrentie volgde voor nu, maar de aanzet voor een kat-en-muis spel was gegeven. Daar maakte Pogacar gebruik van om met 38 km te gaan in één ruk naar voren te rijden, de leiders bij te halen en achter te laten. Bij de achtervolgende favorieten viel het tempo stil, een manke uitval van Valverde niet te na gelaten.

De jonge Sloveen bouwde heel snel een voorsprong van anderhalve minuut uit en wist die tegenover een behoorlijk grote groep te bestendigen. Een groep die ondanks weerwerk op de laatste beklimming niet dichterbij kwam.

Pogacar wipt over López en Quintana naar plaats drie in Madrid en verzekert zich van de witte trui. Het Sloveense feestje in de Spaanse hoofdstad is compleet. Ook Dylan Teuns (7) maakte een zeer goede beurt door in de buurt van de favorieten te blijven, Wilco Kelderman kon bevestigen.

Geplaatst op: 14 september 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen