Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Primož Roglič deelt pandoering uit

Net als in de Tour kregen we een tijdrit in de buurt van Pau en daar werden de kaarten opnieuw op tafel gelegd. Primož Roglič gunde de tegenstand echter weinig kans en maakte met glans zijn favorietenrol waar. Zijn groene trui verruilt hij voor de rode.

Patrick Bevin mocht na een ijzersterke tijdrit heel lang in de hotseat zitten maar moest na binnenkomst van de als voorlaatste vertrokken Roglič plaats ruimen.

Tadej Pogačar, winnaar in Andorra, opende fors maar kon de lijn niet doortrekken. Hij nestelt zich wel beter tussen de toppers. Alejandro Valverde beperkte de schade, nou ja, tot anderhalve minuut. López en Quintana liepen grotere averij op. López werd net voor de finish ingehaald door de winnaar, Quintana verloor meer dan drie minuten.

In de schaduw waren er verdienstelijke top 10 plaatsen voor Thomas De Gendt (7de) en Dylan Teuns (9de).

Geplaatst op: 03 september 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen