Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Primoz Roglic met late jump in Tre Valli Varesine

Luis León Sánchez had lang uitzicht op de zege, zeker nadat het groepje waar hij uit ontsnapt was achter zijn rug de verkeerde weg op ging. Oa Valverde, Woods, Kelderman, Mollema en Teuns waren daardoor voorgoed uitgeschakeld.

Sánchez kreeg het met de finish in zicht moeilijk en werd in de laatste kilometer bijgehaald door zijn naaste achtervolgers waaronder Roglic. Die zette meteen door en en niemand wou of kon reageren. Visconti werd tweede, Skuijns derde. Ereplaatsen voor Benoot (6de) en Wellens (9de).

Wat bezielde Primoz Roglic om in het wereldkampioenschap zo vroeg in een vlucht mee te gaan en het al even vroeg voor bekeken te houden? De Vuelta vorm leek weg maar niks blijkt minder waar.

Geplaatst op: 08 oktober 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen