Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Quinn Simmons maakt het waar in WK junioren

Een nat WK leidde tot een ware uitputtingsslag, een aanslag op de jonge lijven. Quinn Simmons kon het niet deren, aanvankelijk deel uitmakend van een klein groepje en gesteund door een uitstekende ploeg, koos hij schijnbaar zegezeker op meer dan dertig kilometer voor de solo. Zijn laatste race bij de junioren werd meteen zijn mooiste overwinning.

Alessio Martinelli deed nog een forse tegenprik maar tevergeefs. Hij kwam nooit dichter dan 35 seconden. Enzo Leijnse wou naar brons maar kreeg de Italiaan Garofoli op het wiel. Het was die andere sterke Amerikaan Magnus Sheffield die terugkwam en uiteindelijk het brons greep.

Leijnse viel net naast het podium. Bij de Belgen zorgden Milan Paulus (10de) en Ramses Debruyne (20ste) voor puike resultaten in deze omstandigheden.

Geplaatst op: 26 september 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen