Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Quintana sluwste van elitegroepje

Sprinters waren niet kansloos vandaag. Althans dat werd op voorhand gezegd maar dan moesten ze er wel blijven aanhangen tijdens de laatste beklimming. Alejandro Valverde deed de boel echter ontploffen: weg sprinters.

Nieve probeerde op 25 km van de streep en kreeg Roglič, Aru, Uran, Roche en Quintana mee. In deze kopgroep was het Quintana die nog eens ouderwetse aanvalslust demonstreerde en demareerde op 3 kilometer.

De rest keek graag naar elkaar. Al waren er wel pogingen om dichterbij te komen, Quintana hield stand. De eveneens verassende Nicolas Roche neemt de rode leiderstrui over. Alweer een opsteker voor Team Sunweb na de puike prestatie gisteren. In de achtergrond op meer dan anderhalve minuut volgden enkele favorieten die voorlopig enkel hun wonden kunnen likken.

Geplaatst op: 25 augustus 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen