Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt.

Remco Evenepoel wint Clasica San Sebastián

Overladen met lof werd hij tot nu toe en weinig zinnigs kon hier, tot nu toe, tegenin gebracht worden. De neutrale wielerliefhebber zal hierbij steeds het hart vastgehouden hebben. Terecht.

De wereld heeft geen behoefte aan een nieuwe Merckx. Merckx was Merckx. Verleden tijd, ander tijdperk. Verhuizen gaat Evenepoel: naar Monaco of Andorra zelfs. Vergaloppeert die kerel zich niet denk je dan.

Vandaag kwam er een nieuw bewijs van onmetelijk talent en wilskracht. Aanvankelijk gelost op de Mendizorrotz, reageerde hij even later op een uitval van Toms Skujins. Op de slotbeklimming van de Murgil-Tontorra ging de jongeling uiteindelijk alleen aan de haal en behield een comfortabele voorsprong op een groep favorieten, waarbij ondertussen een heleboel Tourdeelnemers lang uit de wedstrijd waren verdwenen.

Greg Van Avermaet spurtte naar de tweede plaats en blijft ereplaatsen verzamelen. De laatste podiumplek was voor Marc Hirschi. Twee jeugdwereldkampioenen van 2018 dus (Evenepoel: junioren, Hirschi: beloften) op het podium, de toekomst oogt mooi voor hen.

Geplaatst op: 03 augustus 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen