Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Rohan Dennis houdt Evenepoel van wereldtitel tijdrijden

Meer spanning en onderlinge concurrentie bij de mannen elite in vergelijking tot de vrouwen gisteren.

Remco Evenepoel zette de beste tijden neer onderweg, enkel Rohan Dennis, waarvan we sinds de Tour weinig meer gehoord hadden, deed beduidend beter. Het was onduidelijk in welke vorm Dennis aan de start zou komen. Op zijn merkloze fiets, hij weigerde een exemplaar van sponsor Merida te gebruiken, klaarde hij de klus al was hij nooit weg geweest. Filippo Ganna werd derde.

Mede-favoriet Roglic kon geen potten breken, de Vuelta conditie aanhouden tot nu was wellicht van het goede te veel gevraagd. Victor Campenaerts had met zoveel pech af te rekenen dat hij een medaille kon vergeten, ondanks een derde plaats bij de eerste tussentijd. Yves Lampaert kwam ook ten val en reed enkel nog traag uit.

Geplaatst op: 25 september 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen