Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Sam Bennett start met dubbele winst

Het is zeer druk op de wielerkalender. Lijkt het alsof de Ronde van Frankrijk in juli alles in de schaduw zet, is augustus een overvolle wielermaand. De dag na het EK in Alkmaar vertrok het peleton alweer voor de BinckBank Tour. Ondertussen was er ook nog de Ronde van Portugal, is de Ronde van Burgos aan de gang en staat ook de Arctic Race of Norway later in de week op de kalender. Volgt u nog?

Zowel in de eerste als tweede etappe van die BinckBank Tour werd er door de sprintersploegen aangestuurd op een massasprint. Telkens was de in Wervik geboren Ier Sam Bennett oppermachtig.

Geplaatst op: 13 augustus 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen