Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Valverde voor andere favorieten op Alto Mas de la Costa

Uit de vluchtersgroep van de dag bleven op 10 km van het einde enkel nog Phillipe Gilbert en Sergio Henao over. Ondertussen trok Astana flink door in het peloton, leider Teuns was toen al lang gelost.

Aan de voet van de Alto Mas de la Costa kwam het peloton al bijna bij de vluchters. De groten zouden vandaag wel voor de ritzege gaan. Team Jumbo-Visma nam gelijk voluit het initiatief in dienst van Roglic maar Quintana trok op zijn beurt door. Dat bracht Valverde even in verlegenheid waarop de Columbiaan maar in het wiel kroop van Roglic. López en Valverde volgden. Valverde en Quintana: het blijft een vreemd verhaal.

Met die vier ging het gezamenlijk de laatste kilometer in en daar toonde Alejandro Valverde nog eens zijn meesterschap op dit soort aankomsten. Aan de kop, alles achter zich monsterend en dan toeslaan. López terug in de rode trui. Een dag niet, een dag wel, zo kan je ook een ronde winnen. Ondertussen tekent ditzelfde viertal zich af als grootste kandidaten op eindwinst.

Geplaatst op: 30 augustus 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen