Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

van der Poel beslecht titanenduel in Namen

De eeuwige favoriet van der Poel en gemotiveerd uitdager Toon Aerts begonnen reeds in de eerste ronde aan een confrontatie. Even was Aerts voorop na een lekke band van de Nederlander, die kwam echter weer aansluiten.

Eli Iserbyt staakte halfweg totaal onderkoeld de strijd en verliest daarbij wellicht eindwinst in de wereldbeker. Tom Pidcock was na een helse inhaalrace op een vijftiental seconden van de kop gekomen maar daarna werd vooraan weer het gaspedaal ingedrukt.

In ronde zes leek van der Poel een definitieve breuk te bewerkstelligen maar een tweede lekke band oordeelde daar anders over. Aerts sloot aan in de materiaalpost en nam op zijn beurt weer voorsprong bij de volgende beklimming van de kasseistrook.

Een valpartij van Aerts bracht van der Poel terug en samen konden ze de laatste ronde aanvatten. Daarin was een nieuwe val van Aerts het einde van diens winstdromen, van der Poel was voorgoed weg. Pidcock kende ook nog de nodige ellende waardoor hij Corné van Kessel nog moest voor laten.

Geplaatst op: 22 december 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen