Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

WB Koksijde voor van der Poel

Geef de rest een halve minuut voorsprong. Het maakt niet uit. Mathieu van der Poel lijkt uit een andere dimensie te komen en niet 1 maar 3 klassen te sterk. Op de derde rij gestart en opgehouden door een valpartij in de eerste bocht, reed hij na een ongeziene eerste ronde gewoon weer vooraan. Nooit iemand zo een rondje in het veld zien rijden. De wedstrijd was gereden wat de eerste plaats betrof.

In de achtergrond waren het vooral de Telenet-Baloise jongens Aerts, Van Kessel, van der Haar en Hermans die weerstand boden. Maar de tweede plek moesten ze aan Laurens Sweeck laten die een sterke slotfase reed. Belgisch kampioen Aerts maakte een goede indruk met plaats drie.

Geplaatst op: 24 november 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen