Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Winst van der Poel in Zilvermeercross

Het leek bijwijlen een familie uitstap vandaag in Mol, ook mede door het ontbreken van nogal wat klinkende namen. Dat maakte de pret er echter niet minder om.

David van der Poel kwam sterk voor de dag en werd al eens opgewacht als zijn jongere broer na alweer een sterke zandpassage voorsprong had genomen. Die reed eerder behoudend, genoot volop en verloor, ook wanneer hij in de voorlaatste ronde spectaculair over de kop ging, zijn koelbloedigheid niet.

Tom Meeusen haalde nog eens de top drie en David van der Poel maakte er een volledig Corendon-Circus podium van. Andere opvallend sterke prestaties kwamen er van Thijs Aerts en Wietse Bosmans. Volgende week past de wereldkampioen, dus er is hoop voor de rest.

Geplaatst op: 01 december 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen