Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Zege van der Poel in CAPS Urban Cross

Mathieu van der Poel won met panache in Kortrijk. Die stak hij net lang genoeg weg om er de spanning in te houden, maar finaal moest iedereen het hoofd buigen.

We zagen alweer een sterke Tim Merlier die sinds zijn Belgische titel op de weg een klik gemaakt heeft. Ook hij kan echter (nog?) niet de hele wedstrijd op het hoogste tempo rondrijden en ook aan de start kan gewerkt worden, maar toch werd hij mooi tweede voor Toon Aerts.

Verder zagen we enige gramschap tussen Vanthourenhout en Iserbyt toen deze laatste een gat dicht reed op zijn ploeggenoot en de rest terugbracht. Na een geslaagd begin van het seizoen voor hun team is het wellicht tijd voor een babbel.

Geplaatst op: 30 november 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen