Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Zeges voor Arzuffi en Aerts in Superprestige Boom

Regen had de omloop op de Schorre tot een modderpoel geschapen. Alice Maria Arzuffi bleek hierop de meest behendigste, zij kon optimaal profiteren van de uitschuivers van de concurrentie. Landgenote Eva Lechner en Sanne Cant zorgden voor een onderbreking in de Nederlandse hegemonie van de afgelopen weken.

We hadden het verwacht, Toon Aerts zou ook wel eens op het hoogste podium staan binnenkort. Bij afwezigheid van Eli Iserbyt, zich sparende voor de Wereldbeker morgen in Bern, moest Aerts vooral ploeggenoot Quinten Hermans in de gaten houden. Die ging namelijk heel voortvarend van start, in de tweede helft nam Aerts echter het initiatief in handen en kon afstomen naar een mooi verjaardagsgeschenk voor zichzelf. Hermans kon toch nog Tom Pidcock afhouden voor de tweede plek. Bij Telenet-Baloise kon ook eens gevierd worden na enkele weken overheersing van Iserbyt en ploegmakkers.

Vanaf 3 november mogen de kuiten bij de heren extra ingesmeerd worden: dan maakt Mathieu van der Poel in Ruddervoorde immers zijn rentree in het veld.

Geplaatst op: 19 oktober 2019

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen