Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
The Ghentist

Alex Dowsett sluwste in Vieste

Relatieve snipperdag in het peloton en een vrijgeleide voor zes renners: Salvatore Puccio, Simone Ravanelli, Joey Rosskopf, Alex Dowsett, Mattias Brändle en Matthew Holmes. Met zes kwamen ze met een surplus van 10 minuten in Vieste aan. Daar stonden hen nog twee plaatselijke rondes te wachten met telkens een steile helling van 1 km lang.

Na de eerste beklimming bleven vooraan enkel Puccio, Holmes en Rosskopf over. De andere drie konden echter weer aansluiten. Brändle probeerde maar werd teruggepakt, ploegmaat Dowsett wist meteen daarop wel de rest te verschalken en had na de laatste beklimming een halve minuut voorsprong op alweer Puccio, Holmes en Rosskopf, duidelijk de drie besten uit de vluchtersgroep. Die konden zich alvast voor de kop slaan dat ze Dowsett zo makkelijk lieten rijden. Puccio werd tweede, Holmes derde. Een opsteker voor de voormalige uurrecordhouder daar hij voor volgend seizoen nog geen contract heeft.

Geplaatst op: 10 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen