Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Alvarado wint WK elite dames

Het veldrijden bij de elite dames leverde de meest gesmaakte wedstrijden van afgelopen seizoen op. Er werd dan ook uitgekeken naar dit wereldkampioenschap en we werden ook dit keer niet ontgoocheld.

De topfavorieten schoten weg uit de startblokken en keken niet om. Yara Kastelijn had het bij de vier vooraan het moeilijkst en liet op de weinige technische passages los. Ze moest snel Katie Compton bij zich dulden op plaats vier.

Vooraan ontspon zich de te voorspellen titanenstrijd. Door zadelbreuk werd Lucinda Brand teruggeworpen, net voor het ingaan van de voorlaatste ronde. Worst en Alvarado leken echter geen van beiden geïnteresseerd om het gat uit te diepen en Brand was snel terug. Het werd een zeer spannende laatste wedstrijdfase waarbij Brand regelmatig moest lossen maar nooit definitief. Worst hield zo lang mogelijk de leiding, voorbij de laatste bocht maar werd in de sprint voorbijgesneld door Alvarado. Lucinda Brand moest vrede nemen met brons.

Ellen van Loy was de beste Belgische, net voor Verdonschot. Sanne Cant was heel ver weg op plaats twaalf.

Geplaatst op: 01 februari 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen