Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Alvarado en van Aert winnen in Herentals

Het was even geleden maar Ceylin Alvarado kan nog winnen. In Herentals vond ze een parcours waar ze haar techniek volop kon demonstreren en nam daarbij de maat van Lucinda Brand en Denise Betsema.

Mathieu van der Poel leek een half uurtje op weg naar een start-to-finish. Van Aert volgde steeds binnen 10 seconden, sloot een paar keer aan maar verloor meestal tijd bij de wissel of in de technische passage.

Van der Poel kende echter pech in ronde 4, lekke band en een lange weg naar de box. Van Aert slechts enkele seconden achterop, kon snel aansluiten en nam in geen tijd een halve minuut. De wedstrijd was beslist.

Michael Vanthourenhout, in het begin nog mee met de twee tenoren, werd derde. Dat wel op meer dan anderhalve minuut, de verschillen liepen stevig op vandaag. De veldrijders specialisten weten weer waar ze aan toe zijn. De wegrenners van der Poel, van Aert, Pidcock zijn terug.

Geplaatst op: 23 december 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen