Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Andrea Bagioli remonteert Roglic in Ceyzeriat

Jumbo-Visma en Ineos tellen elk een Tourfavoriet of drie in de rangen. Er is dan ook maanden gespeculeerd over de aanstaande confrontatie. Gisteren verschenen beide teams alvast met al hun voornaamste protagonisten aan de start van de Tour de l’Ain in Montréal-la-Cluse.

Bernal, Thomas, Froome, Roglic, Dumoulin en Kruijswijk mochten allemaal in hun kaarten laten kijken drie weken voor de Tourstart. En ja, er was haantjesgedrag te bespeuren. Vooral een ijzersterke Primoz Roglic liet zich opmerken met stugge versnellingen, Tom Dumoulin maakte een zeer goede indruk na een jaar zonder competitie, Ineos wist te volgen.

Dumoulin trok in de straten van Ceyzeriat de sprint nog aan voor Roglic maar die begon te laat aan zijn eindjump. Andrea Bagioli had reeds een hogere basissnelheid ontwikkeld en kon van achteruit de Sloveen remonteren. De jonge Italiaan kon daarmee het leed van Deceuninck-QuickStep wat verzachten na de tragische gebeurtenissen eerder deze week.

Een derde hond die met het been gaat lopen? Wordt dat ook het scenario voor de Tour? Kijken de uitdagers elkaar het wit uit de ogen en is er ruimte voor avonturiers? Of komt het gevaar van een onberekenbare Chris Froome die zulke situatie wel eens te volle zou kunnen benutten. Wat ze bij Ineos ook mogen beweren, over Froome heeft niemand echt controle.

Geplaatst op: 08 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen