Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Anna van der Breggen pakt dubbel

Geen lange solo dit jaar, wel groepjes die probeerden wegrijden. Het was op 50 km van het einde dat Anna van der Breggen op de Mazzolano voor de eerste keer aan de boom schudde. Van Vleuten had het op dat moment ogenschijnlijk moeilijk om op de pedalen te lopen, gehinderd door die gebroken pols.

Van Vleuten, gegangmaakt door Marianne Vos, voerde daarna wel de forcing op de Gallisterna waarna van der Breggen vol overnam. Was het WK beslist met 40 km te gaan? Van Vleuten, Ludwig en Longo Borghini kwamen op 11 seconden over de top. De volgende kilometers liep het na de koploopster terug samen.

Het verhaal van dit wereldkampioenschap was meteen geschreven. Bij de laatste beklimming van de Gallisterna konden van Vleuten en Longo Borghini afstand nemen van de andere achtervolgers. Van der Breggen kon in relatieve rust naar de finish. Meer dan een minuut later was Van Vleuten, net als op het Europees kampioenschap, Longo Borghini te snel af in de sprint. Voor de tweede plek dit keer, gebroken pols of niet.

Geplaatst op: 26 september 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen