Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Annemiek van Vleuten Europees kampioen

De twee sterkste vrouwen in de koers maakten het onder elkaar uit. Elisa Longo Borghini en Annemiek van Vleuten probeerden de laatste dertig kilometer om beurten de beslissing te forceren. Ze kwamen uiteindelijk vooraan in het gezelschap van Katarzyna Niewiadoma.

Chantal Blaak kwam op haar eentje nog aansluiten maar zowel zij als Niewiadoma moesten bij versnellingen telkens passen. Ver waren beide dames echter nooit weg.

Op de Côte de Pont Neuf was het ridder of mis. Borghini nam het commando, van Vleuten counterde maar de twee waren op de top bij elkaar. Elisa Longo Borghini was meteen topfavoriet voor een sprint met twee. Van Vleuten nam het initiatief en ging eerst aan, Borghini kwam enkel nog aan het achterwiel. Katarzyna Niewiadoma moest vrede nemen met de derde plaats.

Geplaatst op: 27 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen