Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Belgische titels voor Cant en Nys

Laura Verdonschot had zich voorgenomen niet bij voorbaat het hoofd te buigen voor topfavoriete Cant en nam een voortvarende start. Ook de immer verdienstelijke Ellen van Loy sloot aan.

Lang bleef dit trio echter niet te samen, in de tweede ronde zette Cant fors door. Verdonschot kon de aansluiting niet bewerkstelligen maar loste daarbij wel van Loy. Het podium lag vast en de wereldkampioene kon naar een 11de titel op rij bij de Belgische kampioenschappen. Nog twee andere titels werden verdeeld in deze wedstrijd: bij de U23 won Marthe Truyen, bij de Elite Clubteams Suzanne Verhoeven

Thibau Nys had eerder op de dag de titel gepakt bij de junioren na strijd met Lennert Belmans. Emiel Verstrynge pakte brons.

Geplaatst op: 12 januari 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen