Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Betsema en Aerts winnen in Leuven

Geen wereldkampioene in Leuven en dus werd Annemarie Worst meteen de logische favoriete bij de vrouwen. Het was echter Denise Betsema die in de start meteen wegschoot. Worst had enige tijd nodig om vooraan aan te sluiten, enkel maar om even later de veel frissere Betsema terug te zien wegrijden. Sanne Cant werd derde.

Bij de mannen was de wedstrijd van Eli Iserbyt voorbij in de eerste bocht. Ook Laurens Sweeck werd daar opgehouden en na een vroege lekke band was het ook voor hem beklonken. Alles op Michael Vanthourenhout dus bij de ploeg van Sauzen Pauwels-Bingoal maar die vond een sterk Telenet-Baloise blok op zijn weg. In een spannende finale moest hij het in de sprint dan ook afleggen tegen Toon Aerts. Lars van der Haar stond mee op het podium. Een puike prestatie was er ook van belofte Niels Vandeputte. Lang mee in de spits, legde hij beslag op plaats vier.

Geplaatst op: 22 februari 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen