Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Betsema en van der Poel winnen Scheldecross

Wereldkampioene Alvarado, zonder veel geluk de laatste crossen, kende alweer pech door een vastgelopen ketting. Met nog een paar ronden te gaan meteen het sein voor een aanval van Betsema. Lucinda Brand kon nog dicht komen, Annemarie Worst werd derde. Sanne Cant viel net naast het podium.

Bij de mannen leek van der Poel als vanouds reeds in het begin de beslissing geforceerd te hebben. Een val in het zand brak het tempo waarop Iserbyt, Hermans, Vanthourenhout, Sweeck, Aerts en van der Haar halfweg terug aansloten. Niet voor lang want even later kon alleen Eli Iserbyt nog volgen bij de wereldkampioen. De twee waren een tijdje aan elkaar gewaagd. In de laatste ronde was van der Poel definitief los. Tom Pidcock kwam uit de achtergrond nog opzetten naar de derde plek.

Geplaatst op: 12 december 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen