Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Brand en Pidcock zegevieren in Gavere

Denise Betsema had na haar zege van gisteren de wind in de zeilen en was de sterkste startster. Lucinda Brand sloop echter steeds dichterbij en ontdeed zich daarbij eerst van Alvarado (3de) en na de aansluiting van Betsema (2de). Ze won haar vierde Superprestige op rij en verstevigd haar leidersplaats in het klassement.

Bij de mannen had ook Tom Pidcock gisteren vertrouwen getankt. Hij nam een blitzstart en reed even vooruit vooraleer van der Poel en Aerts konden aansluiten.

Toon Aerts verloor in de vijfde ronde voeling met zijn medevluchters. Eli Iserbyt, slecht weg vandaag, poogde dichter te komen bij de kop. In de volgende ronde kon de onvervaarde Pidcock afstand nemen van de wereldkampioen na een slipper van die laatste.

Vijftien seconden bedroeg de voorsprong van Pidcock bij het ingaan van de laatste ronde en die gaf hij niet meer af. Van der Poel en Aerts konden alleen maar toezien en mochten het podium vervolledigen.

Geplaatst op: 13 december 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen