Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Brand en Vanthourenhout pakken WB Tabor

Lucinda Brand trok de lijn van de voorbije wedstrijden door en won nu ook in Tabor. Ze wist reeds vroeg de beslissing te forceren door een hoog tempo op te leggen aan de rest die moest passen. Alvarado werd tweede, Betsema hield Vas af voor plaats drie.

Bij de mannen werd ook een lijn doorgetrokken. Michael Vanthourenhout nam halfweg het initiatief en kon snel een 20 seconden voorsprong uitbouwen ondanks weerwerk van van Aert en Aerts.

Het gevaar kwam echter uit eigen rang: Eli Iserbyt overbrugde eerder makkelijk de kloof met nog twee ronden te gaan. De Europees kampioen kraakte echter in de laatste ronde onder de constante druk van Vanthourenhout die verdiend naar de overwinning kon.

Geplaatst op: 29 november 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen