Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Suprabazar, je vindt er alles

Caleb Ewan verzacht Lotto-Soudal leed in Sisteron

In de straten van Sisteron diende Caleb Ewan wie mocht twijfelen aan Lotto-Soudal van antwoord. Na alle ellende van het afgelopen weekend nam hij als een raket de maat van Sam Bennet, Nizzolo en de rest van de sprinters die zich illusies maakten. Edward Theuns werd zesde.

Een kwartet met Oliver Naesen, bolletjestrui Benoit Cosnefroy, Anthony Perez en Jerome Cousin vertrok vroeg in de etappe. Naesen liet zich later op bevel van de ploegleiding uitzakken. Vooraan konden Cosnefroy en Perez aan een robbertje beginnen met de bergtrui als inzet. Perez kon Cosnefroy virtueel onttronen en beiden lieten Cousin alleen verder gaan.

Verderop in de wedstrijd was Perez slachtoffer van een valpartij en zag zich gedwongen de Tour te verlaten. Geen bollen dus voor de onfortuinlijke Cofidis renner. Jerome Cousin, stoomde ondertussen verder, maar na een solo van 100 km en met 16 km te gaan was zijn verhaal uit. In 2018 won nog hij een etappe met aankomst in Sisteron tijdens Parijs-Nice, een herhaling was hem niet gegund.

Geplaatst op: 31 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen