Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Caleb Ewan wint in Poitiers

Zware dagen in het vooruitzicht en de laatste grote kans voor de sprinters tot in Parijs. Ingrediënten genoeg voor een gesloten koers, al was er wel even een ontsnapping met Jasper Stuyven en Oliver Naesen daarbij.

Op drie kilometer van het einde lag nog een flinke kuitenbijter. Jungels, Asgreen en Pöstlberger waren net daarvoor nog proberen wegrijden zonder succes. Wout van Aert zette van te ver de sprint in, werd door Peter Sagan, die voor zichzelf ruimte maakte, op een kwak getrakteerd en werd vierde. Het was Caleb Ewan die Sagan en Bennett voor bleef.

Edit: Peter Sagan werd gedeclasseerd na zijn duw en teruggezet naar de laatste plaats van het peloton. Een achtste groene trui is nu heel ver weg voor de Slovaak. Wout van Aert pakt dus de derde plek vandaag.

Geplaatst op: 09 september 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen