Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Caleb Ewan wint Scheldeprijs Schoten

Mark Cavendish stond na afloop van Gent-Wevelgem nog te pruilen dat het wel eens zijn laatste wedstrijd kon geweest zijn maar vandaag was hij alweer mee in de ontsnapping. Verder een klassiek verloop en een traditionele massasprint in Schoten.

Caleb Ewan kwam op het juiste moment aan de leiding en niemand kwam nog aan zijn achterwiel. Het werd zoals wel vaker alweer een chaotische sprint inclusief zware valpartij in de Scheldeprijs. Pascal Ackermann, verantwoordelijk voor de valpartij, werd tweede alhoewel die gediskwalificeerd mocht worden voor zijn actie. Niccolò Bonifazio legde beslag op de derde plaats alhoewel Jasper Philipsen zich door de Italiaan gehinderd meende.

Edit: Pascal Ackermann werd daadwerkelijk gediskwalificeerd. Bryan Coquard schoof daardoor naar de derde plaats.

Geplaatst op: 14 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen