Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Davide Formolo succesvol met lange vlucht

Formolo wou vandaag zijn kans grijpen en was bij de vroege vluchters van vandaag. Onderweg op het menu oa de Col de la Madeleine met top op 50km van de finish. Formolo trok bij aanvang van de Madeleine met Latour op avontuur en dropte zijn metgezel vrij vlug met in het vooruitzicht een solo van 65km.

Bij het begin van de slotklim naar Saint-Martin-de Belleville bedroeg zijn voorsprong 4 minuten, achter hem controleerde Jumbo-Visma. Uiteindelijk kon de Italiaan, die de jongste tijd reeds liet zien over goede benen te beschikken, een halve minuut voorsprong behouden op leider Primoz Roglic. Thibaut Pinot werd derde. Egan Bernal moest alweer seconden toegeven aan de sterkste renners. Pinot en Buchmann worden twee en drie in het algemeen klassement.

Geplaatst op: 14 augustus 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen