Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Derde zege voor Arnaud Démare in Brindisi

De etappe werd gekenmerkt door waaiers en valpartijen. Lotto-Soudal moest stevig aan de bak vandaag om gelegenheidskopman Harm Vanhoucke in gunstige positie te houden. Tot drie keer toe brachten ze de witte trui terug na waaiers en valpartijen.

Na de laatste valpartij op 45 km van het einde zag er even slecht uit voor de jonge Belg want de Italiaanse chrono gaf bijwijlen 1:45 min achterstand aan. Of die tijdsopname accuraat was weten we niet maar op 20 kilometer van de streep was het peloton terug samen.

De groep kon zich opmaken voor de verwachte finale waarin de sprinters zich konden melden. Maar wie van hen kon Arnaud Démare afhouden? Niemand zou bleek alhoewel hij wel stevig van de lijn afweek bij het aangaan van de sprint en daarbij even Peter Sagan meenam die alweer met de dichtste ereplaats tevreden moest zijn.

Geplaatst op: 09 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen