Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Filippo Ganna wint Giro proloog in Palermo

Even een fikse sprint bergop in de nauwe straatjes van Monreale en daarna kon de afdaling richting Palermo aangevat worden. Ziedaar het profiel van de Giro proloog 2020. Spek naar de bek van de hardrijders met een uitgesproken favoriet: wereldkampioen Filippo Ganna.

João Almeida hield lang de hotseat warm. Hij had nipt de leiding voor Mikkel Bjerg en Geraint Thomas tot Ganna arriveerde. De Italiaan kneep liefst 22 seconden af van de tijd van de Portugees en bleef zonder concurrentie vandaag. Victor Campenaerts, onderweg gevallen, kwam vandaag niet in het stuk voor. Ook kregen de laatste starters te maken met gewijzigde windomstandigheden waardoor hun prestaties eerder tegenvielen.

De andere (schaduw)favorieten: Miguel Lopez kwam op bizarre wijze ten val net bij het tussenpunt en werd tot opgave gedwongen. Simon Yates verloor een kleine halve minuut op Almeida en Thomas maar dat viel ten opzichte van andere kandidaten nog mee.

Aleksandr Vlasov verloor 57 seconden, Wilco Kelderman en Vincenzo Nibali respectievelijk 1:05 en 1:06, Steven Kruijswijk 1:23 min en Jakob Fuglsang zelfs 1:26 ten opzichte van ijkpunt Geraint Thomas.

Geplaatst op: 03 oktober 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen