Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Florian Sénéchal wint in Rotselaar

Het is aftasten, wikken en wegen. Hoe organiseer je een koers in Corona tijden? In Rotselaar deden ze het maximum maar wielrennen gebeurt gewoon op de openbare weg en het publiek kan je moeilijk van de rand weghouden.

Victor Campenaerts liet het niet aan zijn hart komen en rammelde regelmatig de groep uit elkaar tot ook hij zichzelf tegen kwam. Als dat het gevolg is van zijn verblijf op 10.000m hoogte laat dat het beste verhopen voor zijn verdere seizoen.

Florian Sénéchal verspilde minder krachten, ging in de laatste ronde vol voor de zege en zegevierde afgescheiden voor Oscar Riesebeek en Campenaerts. Deceuninck-QuickStep knoopt dus meteen aan met de overwinning. De dood van Niels De Vriendt werpt echter een gitzwarte schaduw over het weekend.

Geplaatst op: 05 juli 2020

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen